Werkwijze

Werkwijze

Beoordeling manuscript en marktverkenning

 

Nadat u ons uw (voorlopig) manuscript hebt bezorgd of uw idee met ons hebt gedeeld, doen we een eerste analyse of het voorgelegde werk volgens ons publicatiewaardig is/kan worden. 


Als vakliterair agent gaan we ook zelf actief op zoek naar beloftevolle auteurs wiens kennis we graag verzamelen in een boeiend boek en onder dak brengen bij de voor hen meest geschikte uitgeverij of mediapartner. 

Redactionele ondersteuning

 

Vlot en foutloos schrijven is niet iedereen gegeven. Op vraag van de auteur of de uitgeverij corrigeren en herschrijven we de aangeleverde tekst tot een leesbaar geheel op maat van de doelgroep. 

 

De auteur blijft uiteraard op elk moment van het schrijfproces verantwoordelijk voor de inhoud van het boek of artikel. De autonomie van de vakxpert wordt maximaal gerespecteerd.


De eventuele productie en logistiek is het werkveld van de uitgeverij.   


Promotie en marketing

 

Een boek verkoopt niet vanzelf, zelfs niet als de marketingmachine van een uitgeverij overuren draait. 


De belangrijkste ambassadeur van een boek is de auteur zelf.  En wij zijn de ideale metgezel om hem hier in te ondersteunen. Complemantair met de uitgeverij, verzorgen wij daarom mee de marketing van boek of artikel en auteur.  Van persteksten, tot boekingen en contacten met vormingsinstellingen en organisaties, social media, ... enz.